divendres, 26 d’abril del 2013


El DESCENTS ROENT

La Lliga espanyola s'apropa a viure set jornades finals apassionants amb el drama del descens, en el qual apareixen implicats fins a set equips.
El Mallorca, ha agafat el talent del mexicà Giovani dos Santos, va afegir una dosi extra de pebre amb el seu agònic triomf 1-0 de dilluns davant el Celta de Vigo, que va passar a ser el nou cuer del torneig.
De tal manera que ara ni tan sols l'Athletic de Bilbao, a vuit punts del descens, pot dormir tranquil perquè té un calendari molt  complicat.
Per darrere de l'Athletic se situa Osasuna, a quatre del descens i també en mala dinàmica després de sumar només tres punts en els últims sis partits. ia dos del descens es troba el Deportivo de la Corunya, la sensació del moment.
L'altra cara de la moneda és el Granada, un equip que es va enfonsar en els dos últims mesos i que se situa a un punt del descens.

Ara mateix no hi ha ningú en una crisi més gran que el Saragossa, que en l'última jornada va passar a ocupar llocs de descens després de portar 14 jornades sense vèncer.
L'última jornada va deixar un nou cuer, el Celta de Vigo.

Aquet any excepte sorpresa  no sabem qui baixara fins l’ultima jornada a segona divisio.


             
   Marc Roger



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada