divendres, 17 de maig del 2013

LA CRISI A ESPANYA
Europa senyala que les dades  de l’atur en Espanya són "inacceptables" i espera reformes "àmplies" passat divendres, 26 d’abril.
El vicepresident de la Comissió Europea i comissari d’Assumptes Econòmics i Monetaris, Olli Rehn, ha senyalat que espera d’Espanya mesures "àmplies i concretes" en els programes d’estabilitat i reformes que aprovarà demà el Govern, malgrat haver registrat "importants progressos en 2012" té problemes excessius, que la elevada deute pública i privada segueixen constituint riscos al creixement, l’ocupació i l’estabilitat financera.
El Govern liderat per Mariano Rajoy presentarà demà després del Consell de Ministres el Plà Nacional de Reformes i el Programa d’Estabilitat que Espanya, al igual que els demés països membres, tenen que enviar a Brussel·les.
La meva opinió és que tots els partits del govern s’haurien de posar d’acord i no estar enfrontats com estan sempre, s’haurien de reunir els millors polítics per dir que s’ha de fer per millorar la crisi i que desaparegui, perquè és molt complicat viure aquests moments d’incertesa i inseguretat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada